Stiri Fun FM

FUN FM Bucuresti saltat prin Abuz de catre Politie si Ancom.

FUN FM Bucuresti 93.1 Mhz a fost ridicat Marti 12 februarie 2019 , in jurul orei 6AM , acesta detinea echipamentele nefunctionale de emisie inca la locatie.
Abuzul facut de catre autoritati este modalitatea de a uza un mandat de perchezitie, folosind orice mijloc de a patrunde la adresa “suspectului” .
Acestia au folosit ajutorul celor de la SAS, interventii speciale (mascatii) , intervenind cu forta ca la un urmarit general, traficant de droguri sau terorist.
In urma confiscarii echipamentelor , si cei de la ANCOM au precizat ca radioul nu bruia si nu deranja banda de radio fm prin emisia in sine. Radioul fiind urmarit si prezent in FM de 13 ani si 12 ani si jumatate de la ultima descindere.
Cel mai longeviv post de Radio Pirat nu a ramas in totalitate fara echipamente, acesta avand vechiile si rezervele pe care le aveam deoparte la alta locatie de depozitare.
In speranta ca se va mai revenii in FM –ul Bucurestean fie si pentru o perioada scurta, sau lunga , sau chiar si 1 zi , o vom face de neuitat ,pentru a face diferenta fata de cei care vorbesc mult , prost si fara rost. Candva dadeau si ei dedicatii si “masaje” in direct la Radioul lor Pirat,acum vomita pe youtube.